Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Romania Meciuri

România - în căutarea victoriei

Tricolorii, pregătiți pentru o nouă provocare în Campionatul European

Meciul împotriva Belgiei, crucial pentru calificarea în optimile de finală

Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru un meci important în cadrul Campionatului European, împotriva puternicei echipe a Belgiei. Tricolorii au nevoie de o victorie pentru a-și asigura calificarea în optimile de finală și sunt determinați să lupte până la capăt.

Meciul va avea loc miercuri, 22 iunie, pe stadionul Național din București, iar startul va fi dat la ora 21:00. Românilor le lipsește o victorie în acest campionat, după ce au pierdut primul meci cu scorul de 2-0 în fața Olandei.

Selecționerul Mirel Rădoi are la dispoziție un lot complet și este încrezător în șansele echipei sale. "Suntem pregătiți pentru acest meci. Știm că va fi dificil, dar suntem determinați să câștigăm", a declarat Rădoi.

România va trebui să joace un meci perfect pentru a învinge Belgia, care se numără printre favoritele la câștigarea trofeului. Echipa lui Roberto Martinez este formată din jucători experimentați și de clasă mondială, așa cum sunt Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku și Thibaut Courtois.

Meciul România - Belgia va fi transmis în direct pe posturile Digi Sport 1 și Pro TV.


Comments